Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Älgjakt

Här hittar ni korttidsupplåtelser för älgjakt på SCA´s marker.

Välj nationalitet genom att klicka på aktuell flagga längst upp till höger på webbsidan.

 Sista bokningsdag för fem dagars korttidsupplåtelser i september/oktober är 1 juni. En och tvådagars korttidsupplåtelser är öppna fram till dagen innan jaktdag.

Bokningsavgiften på 5 000 kr betalas genom valt alternativ vid genomförd bokning i webbshopen (bankkort eller Klarna check-out).

En faktura på återstående belopp om 45 000 kr skickas ut med 30 dagars betalningsvillkor. Priserna inklusive moms.

Prisvariationer kan förekomma beroende av område och aktuellt pris informeras i produktbeskrivningen för varje jaktområde.

Fri avbokning till 1a juni. Priser och villkor kan ändras.

Det är inte tillåtet att jaga i nära anslutning till pågående avverkning eller andra skogliga åtgärder. Som jägare måste du därför vara uppmärksam och vara säker på att det inte pågår något skogsarbete i det område du ska jaga i. 

Var uppmärksam på att renskötsel kan pågå i området och vi förutsätter att Ni tar vederbörlig hänsyn till detta. Det betyder att ni inte ska störa renskötseln, t.ex. undvik användning av skotrar. Kom ihåg att hund som förföljer ren är ett brott mot rennäringslagen.

Information om ansvarig sameby på marken kan hittas på sametingets webbsida. Samebyar - Sametinget

För upplåtelsen gäller, förutom ovanstående, vid varje tidpunkt gällande lagar och förordningar.

Nytt från 2023 är att när en korttidsupplåtelse har blivit bokad så plockas den bort från webben. Så skriv ut eller spara karta och produktbeskrivning på er bokade produkt vid bokning.

 

Köp kort

Handla

Information