Produktet har blitt lagt til i handlekurven din

Köpvillkor - Allmänna villkor SCA Jakt & fiske

Allmänt

scajaktochfiske.com ägs av SCA Skog AB och tillhandahåller dagkort för småvilts- och fiskekort för ett urval av SCA Skogs jaktmarker och fiskevatten. Dessa är en nyttjanderätt som gäller på SCAs marker inom avgränsat område, som syns som en röd linje på kartan i shopen, och enligt jakttidtabellen. Det är viktigt att du tar del av SCA Skog ABs allmänna villkor. I och med att du slutför din bokning har du accepterat dessa villkor och bokningsbeloppet kommer att debiteras ditt kort.

 

SCA Skog AB ALLMÄNNA VILLKOR

Dessa allmänna villkor gäller mellan SCA Skog AB och för den som själv eller genom annan träffar avtal med SCA Skog AB enligt vad som angetts i bekräftelsen (GÄSTEN). Avtalet kan gälla småvilt- och fiskekort.

 

VEM ÄR ANSVARIG?

SCA Skog AB, 851 88 Sundsvall.
Organisationsnummer: 556048-2852

SCA Skog AB ingår i Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA (publ) 

 

NÄR BLIR GÄSTENS BOKNING BINDANDE?

 Bokningen gäller för såväl SCA Skog AB som för GÄSTEN så snart SCA Skog AB har bekräftat bokningen och Klarna Checkuot bekräftat betalningen.

 

NÄR SKA GÄSTEN BETALA?

GÄSTEN ska betala för bokningen omgående via Klarna Checkouts valmöjligheter

 

VAD HAR GÄSTEN FÖR SKYLDIGHETER?

 Se Regler för jakt och Allmänna jaktregler

 

ÖVRIGT

 SCA Skog AB förbehåller sig rätten att avkräva GÄSTEN en återrapportering av jaktens utfall.

 

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Genom att betala samtycker GÄSTEN till att personuppgifter får behandlas av SCA Skog AB.

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

kjøpe kort

Handla

Information